List/Grid

Monthly Archives: November 2018

NJË NËNTOR SUKSESESH PËR SHOQATËN KULTURORE “SHQIPONJA” NË VAL CAMONICA(Brescia-Bergamo)

NJË NËNTOR SUKSESESH PËR SHOQATËN KULTURORE “SHQIPONJA” NË VAL CAMONICA(Brescia-Bergamo)

Mbi 200 aktivistë e familjarë të mbledhur në ambientet e brëndëshme të restorant “Simply Market” të komunës Boario-Terme,festuan me krenari përvjetorin e 106 të pavarësisë së Shqipërisë. Sigurisht është një… Read more »

“ Netët e kinemasë Evropiane”, ne kinemane “Kadri Roshi”në Kuçovë

“ Netët e kinemasë Evropiane”, ne kinemane “Kadri Roshi”në Kuçovë

KUÇOVË – Në kuadër të vitit të Skënderbeut dhe të festave të Pavarsisë e të Çlirimit, bashkia Kuçovë në kineman “Kadri Roshi”, në qëndër të qytetit ka organizuar “7 Netët… Read more »

Tomorr – aty ku këndon gjeli i egërr ….Nga Sulo Gozhina Berat Albania.

Tomorr – aty ku këndon gjeli i egërr ….Nga Sulo Gozhina Berat Albania.

BERAT – Natyra duket se ka bërë punën e vetë dhe të mbrekullueshme këto ditë të mesnëtorit, gjethet në ngjyrën e floririt që shkojnë në harmoni me ambjetin ku dhe… Read more »