List/Grid

Daily Archives: 06:03

Nje Veshtrim mbi  historin e rajonit te  Beratit… Nga Dilaver Xhelili.

Nje Veshtrim mbi historin e rajonit te Beratit… Nga Dilaver Xhelili.

Kryeqendra: Berati. Berati është një ndër qytetet e rrallë, i cili i takon agimit të njerëzimit. Një kohë, kur ujrat rridhnin të pakontrolluara dhe shkatërruese, në këtë zonë u krijua… Read more »