List/Grid

Daily Archives: 22:49

Itali ,aktivitetet ne pervjetorin e epopese se familjes Jashari. Nga Florim Zeqa.

Itali ,aktivitetet ne pervjetorin e epopese se familjes Jashari. Nga Florim Zeqa.

“ALGLOBOS” bashkon vlerat muzikore Organizuar nga Grupi “ALGLOBOS”, në Ristorante “LOS ZAPATA” në Treviso (Itali) u mbajt manifestimi kulturor për nderë të 20 vjetorit të rënjes heroike të familjes Jashari…. Read more »

BERAT. Nga Dilaver Xhelili.

BERAT. Nga Dilaver Xhelili.

BERAT- Kryetari bashkise dhe drejtori MZSH mohojne veprimet me njeri tjetrin ne lidhje me pagesën e dy oficërëve karrjere te MZSH Kryetari bashkise dhe drejtori MZSH  hedhin topin njeri tjetrit… Read more »