List/Grid

Daily Archives: 17:05

Yjet e muzikes shqipëtare pushtojnë Europën dhe Amerikën një prej tyre edhe Sali Malaj. Nga Sulo Gozhina.

Yjet e muzikes shqipëtare pushtojnë Europën dhe Amerikën një prej tyre edhe Sali Malaj. Nga Sulo Gozhina.

BERAT – I ftuar në disa koncerte në shtetet europjane, por edhe në kontinentet e largëta si në Australi e në Amerikë me zërin e tij ka bërë që të… Read more »