List/Grid

Daily Archives: 18:08

VOTA “PRO” E SHQIPERISE PER PRANIMIN E MAQEDONISË NË NATO. Opinion nga Sulejman Abazi.

VOTA “PRO” E SHQIPERISE PER PRANIMIN E MAQEDONISË NË NATO. Opinion nga Sulejman Abazi.

VOTA “PRO” E SHQIPERISE PER PRANIMIN E MAQEDONISË NË NATO. Në kujtesë te politikës dhe diplomacisë shqiptare. Në gjashtë mujorin e parë të këtij viti, do të vazhdojnë bisedimet intensive… Read more »

FOFO!… Nga Simon Vrusho. Berat Albania

FOFO!… Nga Simon Vrusho. Berat Albania

FOFO! “MË MIRË TË MË HAJË MISHIN UJKU, SESA KAPTERI KOCKAT, SHKRONJAT!” – KY ISHTE Moisi Baballëku!… Që kur ishte 3 vjeç, në vitin 1933, atë e quajtën thjesht dhe… Read more »