List/Grid

Daily Archives: 18:34

BERAT- Ulen temperaturat shkollat pa ngrohje!

BERAT- Ulen temperaturat shkollat pa ngrohje!

Dilaver Xhelili  BERAT- Bashkia pastron shtratin e lumit osum për të shmangur përmbytjet Përmbytjet e ndodhura  disa ditë më parë ,ka vënë në lëvizje drejtuesit e bashkisë beratit ,dhe Urë-… Read more »

6 Janari,.. Ortodokës dhe Mysliman festojn së bashku. Nga Sulo Gozhina Berat Albania.

6 Janari,.. Ortodokës dhe Mysliman festojn së bashku. Nga Sulo Gozhina Berat Albania.

6 Janari,.. Ortodokës dhe Mysliman festojn së bashku 10  djem për të kapur kryqin në ujrat e ftohta të lumit Osum , fati i buzqesh për të dytin vit radhasi… Read more »