List/Grid

Daily Archives: 18:23

Tri urat e shenjta mbi lumin Drin!  Gani Mehmetaj.

Tri urat e shenjta mbi lumin Drin! Gani Mehmetaj.

Tri urat e shenjta mbi lumin Drin! Gani MEHMETAJ Legjenda për Urën e Shenjtë (Fshajtë) mbi Drinin e Bardhë në mes të Gjakovës e Rahovecit, të katundi Fshajë është motërzimi… Read more »

“Hapësirë 2017” ekspozita e artistëve të rinj vjen në galerinë e Edward Lear

“Hapësirë 2017” ekspozita e artistëve të rinj vjen në galerinë e Edward Lear

“Hapësirë 2017” ekspozita e artistëve të rinj vjen në galerinë e Edward Lear Galeria Edwart Lear ka hapur dyertë mbrëmjen e djeshme në Berat për ekspozitën e 31 artistëve të… Read more »

Pranvera bashkon artistë dhe diplomat në festën e gjethes në Berat .. Nga E Azizolli

Pranvera bashkon artistë dhe diplomat në festën e gjethes në Berat .. Nga E Azizolli

Pranvera bashkon artistë dhe diplomat në festën e gjethes në Berat Festa e çeljes së gjethes, si simbol i ripërtëritjes pas një dimri të gjatë, synon të kthehet në një… Read more »

Tregim… Safeti dhe djaloshi me shkolle …Nga Dhimiter Rrera

Tregim… Safeti dhe djaloshi me shkolle …Nga Dhimiter Rrera

Tregim… Safeti dhe djaloshi me shkolle … Safeti ,banor i nje fshati te larget u ngrit ate mengjes heret i prokupuar e me pak dhimbje koke nga pagjumesia … Nuk… Read more »