List/Grid

Monthly Archives: April 2017

Meditm mbi krijimtarinë e publicistit Abedin Kaja .. Nga Namik Selmani. Berat.

Meditm mbi krijimtarinë e publicistit Abedin Kaja .. Nga Namik Selmani. Berat.

Më tepër se një falenderim për Kalorësin e Shkronjës Shqipe. Meditm mbi krijimtarinë e publicistit Abedin Kaja… Duke ecur pa ndalim ne fushen e hulumtimit publicistik Kur nisa të bëj… Read more »

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Ushtria nuk u bë??? Ai hesht, problemi shfaqet edhe më tragjik, duke hedhur memecërinë e tij të zezë. …ai duhet ta… Read more »

FATI TRAGJIK I DARDANISË… Nga Afrim Caka Gjakove.

FATI TRAGJIK I DARDANISË… Nga Afrim Caka Gjakove.

FATI TRAGJIK I DARDANISË Një tabllo e tillë e tmerrëshme është e pashembullt në historinë ë vendeve të botës. Fati tragjik i Dardanisë mjerisht përseriet periodikisht edhe pas robërimit osman…… Read more »

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE?

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE?

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE? Lytfi Haziri na flliqe kombin! Papritur një politikan jo i idealeve e përhap në masë si bari i keq parullën… Read more »

LIBRI NJERËZ TË MIRË – Në gjurmët e mirësisë / Nga: Namik Selmani

LIBRI NJERËZ TË MIRË – Në gjurmët e mirësisë / Nga: Namik Selmani

LIBRI NJERËZ TË MIRË – Në gjurmët e mirësisë / Nga: Namik Selmani Për të njohur mirësinë njeriu thirri në ndihmë mençurinë. Është e vërtetë se Mirësia në kombe të… Read more »

Presidenti,Nishani nga Berati: “Përmes dialogut arrihet kompromisi dhe mirëkuptimi” Nga Sulo Gozhina Berat.

Presidenti,Nishani nga Berati: “Përmes dialogut arrihet kompromisi dhe mirëkuptimi” Nga Sulo Gozhina Berat.

Nishani nga Berati: “Përmes dialogut arrihet kompromisi dhe mirëkuptimi” BERAT – Në ditën e Monumenteve dhe të Siteve në qytetin e muze të Beratit ka mbritur për një visit zyrtare… Read more »

Mbështetja për Ramushin dhe të vërtetat e saj! Opinion nga Florim Zeqa

Mbështetja për Ramushin dhe të vërtetat e saj! Opinion nga Florim Zeqa

Mbështetja për Ramushin dhe të vërtetat e saj! Colmari i Francës, përgjatë këtyre tre muajve të fundit u bë epiqendër e vëmendjes së shumicës së shqiptarëve të Kosovës. Këtij qyteti… Read more »

BERAT-Përurohet Zyra me një Ndalesë në Bashkinë Berat. Nga Dilaver Xhelili.

BERAT-Përurohet Zyra me një Ndalesë në Bashkinë Berat. Nga Dilaver Xhelili.

BERAT-Përurohet Zyra me një Ndalesë në Bashkinë Berat.Zyra do të ofrojë 63 shërbime administrative në 5 njësitë e Bashkisë së re. Është përuruar Zyra me Një Ndalesë në Bashkinë Berat,… Read more »

Edmond Nikolla : “Rinia e diasporës është e mrekullueshme”

Edmond Nikolla : “Rinia e diasporës është e mrekullueshme”

Intervistë me këngëtarin e merituar të këngëve qytetare dhe baladave z.Edmond Nikolla Intervistoi: Qazim Zejnaj ,Bern Ch “Dashamirësit e muzikës janë ata që më japin energji dhe nxitje për karrierën… Read more »

Investime ne Kurbin…. Nga Ahmet Zani

Investime ne Kurbin…. Nga Ahmet Zani

Kreu i bashkisë Kurbinit Artur Bardhi po ndjek punimet në shkollën e Mesme të qytetit të Laçit, ndërsa nga inspektimi që ai ka kryer në ditën e sotme, punimet janë… Read more »