200 Vende te Reja Pune Ne Europe! Lidhet marrveshja mes Presidentit te Resortit Alde dhe Qeverise se Kosoves

Bizesmeni me origjine nga Kosova G.Lubovci i cili administron nje sere biznesesh ne Amerike dhe Europe dje Vizitoi kosoven dhe kreu nje sere takimesh me Zyrtare dhe Qeveritare te Kosoves dhe ne fund te bisedimeve rane dakort per te  lidhur nje marreveshje per te punesuar 150 puntore dhe 50 universitare nga kosova nga mosha 20 deri 35 vjec ne resortin e ri hotelor alde dhe per specializimin e tyre. Pasi u kryeen bisedimet u firmos drafti i bashkepunimit. Presidenti i resortit alde i riu G.Lubovci tha per mediat se jam krenar qe kam origjinen nga Kosova dhe jam akoma me shume  krenar qe me jepet mundesia te bej dicka per Popullin e Kosoves dhe shtoi  se masi te kryhen te gjitha procedurat  menjehere do shpallet ankendi per te filluar ankimimi e plotesimit dokumentor dhe perzgjedhja e punetoreve te rij me kotrate te perhereshme ne Resortin Alde