Gezuar Pavarsine Kosova jone e shtrenjte .

Gezuar Pavarsine Kosova jone e shtrenjte .

Gezuar i madh dhe i vogel , sot ne gezojme bashkarisht me zemren krenare.

Shqiperia do të jetë gjithnjë në krah të Kosovës në rrugën e saj të zhvillimit dhe do ta mbështesë pa asnjë rezervë në ruajtjen e pavarësisë, sovranitetit dhe integritetit shtetëror, deri kur te bashkohemi pefundimisht per nje Shqiperi Etnike ne rajon.

Ne jemi Nje popull, nje histori, nje flamur, nje gjuhe, nje komb. Qofshin te perjetshem deshmoret e lirise qe dhane jeten per Kosoven e lire. Amaneti i tyre u kry.Jemi Shqiptare , pastaj behet prezantimi i krahines dhe besimit ne fe personal. Te mos harrojme prejardhjen dhe se jemi nje KOMB.- Shqiperi Etnike.