Abonohu tek Aktuale

Aktuale

Në kulmak për 5 ditë, në kryeqendren e Sektit Bektashjane… Per portalin e Iliriatv .com  Nga vendi i peligrinazhit Sulo Gozhina.

Në kulmak për 5 ditë, në kryeqendren e Sektit Bektashjane… Per portalin e Iliriatv .com Nga vendi i peligrinazhit Sulo Gozhina.

Sulo Gozhina Gusht 2015 Pranë Tyrbes të Shënjëtorit “Abas Aliu”, në malin e bekuar të Tomorrit. Në kulmak për 5 ditë, në kryeqytetin e Sektit Bektashjane TOMORR 2015 – Duket… Read more »

Traditat artizanale ne Kruje… Nga  Ahmet Zani

Traditat artizanale ne Kruje… Nga Ahmet Zani

Ndersa keni vendosur te beni nje udhtim ne qytetin hero te Krujes me pare do te kalosh mespermes Fushe Krujes dhe aty ku do te shfaqet diku ne malin e… Read more »

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit. Derg per portalin tv iliria nga Ilmi Tahiri

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit. Derg per portalin tv iliria nga Ilmi Tahiri

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit. ( Une jam Shqiptar dhe keshtu jemi ne Shqiptaret Bujar dhe Bamirsa me zemer te bardhe ) Qarku i Villeray-Saint-Michel-Parc-Extension është krenar për Çmimin e Mirenjohjes ndaj Vullnetarëve qe mori z.Rikard Shpori,… Read more »

Abonohu ne Editorial

Editorial